Abbott COVID-19 Panbio diagnostische sneltest

Verhuisd naar Barendrecht: Handelscentrum ZHZ 40, 2991 LD Barendrecht

Maak gemakkelijk een afspraak voor een Corona (Covid-19-) sneltest, wij gebruiken een officieel goedgekeurde sneltest door het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport. Deze sneltest, de Abbott COVID-19 Panbio is een diagnostische sneltest dat gebruikt kan worden als hulpmiddel bij de diagnose van Corona.

Deze RIVM goedgekeurde test stelt ons in staat om razendsnel te testen of iemand het COVID-19 virus bij zich draagt. Binnen 20 minuten heeft u de uitslag. De Abbot sneltest is door het OMT gevalideerd en worden door het OMT geadviseerd als geschikt en betrouwbaar. De test met neusswap wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional.

De kosten voor een corona (COVID-19) sneltest bedragen 59,99,- incl. btw per test.

Let op: er zijn op moment veel niet gevalideerde sneltesten in omloop, deze testen zijn niet betrouwbaar.

Gaat u op reis?

Let op: de testuitslag van de door het RIVM goedgekeurde  Abbott PANBIO™ COVID-19 Ag Rapid Test kan niet voor elk land gebruikt worden als bewijs van negatieve test. Sommige landen vereisen hiervoor een PCR test. Coronatest-Barendrecht geeft alleen de uitslag van de afgenomen ABBOT sneltest op het document en neemt geen verantwoordelijkheid voor de geldigheid hiervan als reisdocument. Bekijk daarom goed welke test u nodig heeft voor uw reis. 

Hoe werk de teststraat:

Maak online een afspraak voor een dag en tijd naar keuze en betaal direct via de website of rij simpel weg langs en betaal met pin. Wanneer u dit heeft gedaan ontvangt een bevestigingsmail.  U bezoekt  onze teststraat op de datum en tijd zoals aangegeven in de mail. Na het ondergaan van onze sneltest verlaat u ons terrein en ontvangt u de uitslag per mail.

U kunt er ook voor kiezen om simpelweg langs te rijden en bij de testlocatie te betalen per pin!

LET OP: Heeft u klachten, bijvoorbeeld hoge koorts of benauwdheid? Bent u ouder of heeft u ernstige hart- of longklachten of andere aandoeningen die u kwetsbaar maken? Bel dan eerst de huisarts, behandelend arts of huisartsenpost. Bij direct levensgevaar bel 112.

 

Maak een online afspraak of rij direct langs

Kies een datum en tijdstip naar keuze in onze online agenda

Betaal online of met de pin

Kies een betaalmethode online, er is keuze uit iDEAL, Creditcard, BanContact, PayPal en Sofort. Na betaling ontvangt u de factuur op de mail. Bij de Drive-in kunt u enkel pinnen. 

Ontvang een bevestiging of rij direct langs

U ontvangt een bevestigingsmail (deze kan in de spam binnenkomen) en een bewijs van betaling, neem deze mee naar uw afspraak (mag ook online getoond worden)

Bezoek onze teststraat in Rhoon

Zorg dat u op tijd aanwezig bent bij onze teststraat, let op: kom niet met de taxi! U kunt dan andere mensen besmetten.

U kunt met de fiets komen, lopend of met de auto!

De sneltest 

De neusswab wordt afgenomen door een gekwalificeerde medewerker. 

U ontvangt de uitslag

U kunt na de test het terrein verlaten, u ontvangt de uitslag op de mail. 

Coronastraat Rhoon

Het is mogelijk om online een afspraak te maken en vooraf via de website te betalen of langs te rijden en te betalen met de pin!

Openingstijden

Maandag- Zaterdag: 8:30-12:30 uur

We are here

Verhuisd naar Barendrecht: Handelscentrum ZHZ 40, 2991 LD Barendrecht